Останимо у контакту

Забава

Пети Арсенал Фест од 25. до 27. јуна у Крагујевцу

Пети Арсенал фест биће одржан 25, 26. и 27. јуна у Крагујевцу, симболично на пет бина, а првих пет познатих извођача су С.А.Р.С., Елементал, Коља и Гробовласници, Артан Лили, као и британски диџеј ЛТЈ Букем са МЦ Стамином.

У препродаји од 1. априла наћи ће се за сада само комплет улазница за све три вечери који кошта 1.500 динара, преко мреже Евентим и у Дому омладине Крагујевца. Купци првих 500 комплета улазница добиће као специјални поклон мајицу Арсенал фест 05! Претпродаја траје само до половине маја, када почиње продаја улазница за сваку од појединих вечери.

Многобројни остали извођачи, њихов распоред по бинама (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage) и сатница биће сукцесивно објављивани.
„Очекујте пакао-спектакао!! Свирамо нови сет, имамо супер нови сингл ‘Голи и боси’ који је најава за албум, баш смо усвирани… биће супер!“, поручују хрватски репери Елементал, познати по хитовима „Романтика“, „Из дана у дан“ и „Природа и друштво“, које Арсенал доводи први пут у Крагујевац!“Зачуђујуче, још нисмо били у Крагујевцу, макар смо заиста свирали посвуда! И баш зато се јако веселим јер не знам што могу очекивати, то је својеврсна авантура. Надам се да ће бити као с публиком по остатку Србије – увијек нас зову на још“, каже певачица Мирела Приселац-Реми.

С.А.Р.С. је као тренутно један од регионално најпопуларнијих бендова покорио Дом спортова у Загребу и Халу спортова у Београду, а на Арсенал долазе пошто су недавно објавили нови албум „Пролеће“, најављен сингл/спотом „Љубомора“.
„Наша публика је од 7 до 77 године, нема правила. Буде ту накинђурених клинки у штиклицама, а буде и панкера, металаца… Ко год осети нешто у нашим песмама тај дође. Људи из различитих субкултура воле С.А.Р.С.“, каже фронтмен Жарко Ковачевић.
.
Никола Пејаковић-Коља са својим бендом Гробовласници недавно је одржао, мало је рећи спектакуларан, први концерт у каријери у испуњеном београдском Дому синдиката. Арсенал је природна следећа станица на Кољином путу да постане истинска регионална концертна атракција.
„Сат времена, таман да мало уздрмамо Крагујевчане… Као и Београду и у Крагујевцу ће наше срце бити на длану, свираћемо из све снаге. Једва чекамо“, најављује Коља, аутор провокативних хитова попут „B.J. Blues“, „Ужички хероин“ и „Рајко“.
.
„Не очекуј ништа и провешћеш се боље…шалимо се, оно што можемо гарантовати је срце на терену, кад год смо први пут на неком новом месту! Дођите у што већем броју. Надамо се да ће Вам наш концерт бити једно ново и пријатно искуство…видимо се!“, поручују Артан Лили.
.
Британска drum’n’bass супер звезда, DJ и продуцент, чувени ЛТЈ Букем, долази на Арсенал 05, заједно са МЦ Стамином. Ретко се дешава да је drum’n’bass МЦ једнако популаран као и DJ са којим наступа, као што је то случај са МЦ Стамином, и можемо најавити 90-минутни сет који ће се памтити!
.
Арсенал фест се традиционално одржава у срцу Крагујевца – у фантастичном простору на отвореном Кнежевом арсеналу, фабрици оружја из 19. века где се налази Маин Стаге. Недалеко одатле је живописна Заставина башта и Garden Stage, док је Explosive Stage, смештен у Чаурници, објекту из 19. века где је снимана серија „Титаник – крви челик“!
Настави са читањем

Популарно