Останимо у контакту

Забава

Марчело, Who See и Прти Бее Гее у Београдском Хангару 14. марта

Црногорски двојац Who See, Марчело и легенде хип хоп музике Прти Бее Гее, наступиће 14. марта на првој Lovefest Live журци у београдском Хангару у Кнежопољској 3.

Према речима организатора, највећа рок и хип-хоп бина фестивала љубави из Врњачке Бање представиће београдској публици јединствени концепт и најавити извођаче, који ће ове године наступити на Lovefest-у од 6. до 8. августа.

Као и сви претходни догађаји и Lovefest Live ће пратити посебна сценографија, која ће дочарати изглед фестивалске бине и атмосферу на њој.

Улазнице за Lovefest Live журку могу се купити у свим пословницама Евентима, DD Tickets-а или наручити путем сајта www.lovefest.rs. До 5. марта, цена карте ће бити 7.5 ЕУР, док ће до журке улазнице моћи да се купе по цени од 10 ЕУР.

Да подсетимо, Lovefest Live бина настала је 2014. године као резултат нове и веће локације фестивала. На бини су наступили бројни познати бендови из земље и региона међу којима су Партибрејкерси, Рамбо Амадеус, Лет 3, Bad Copy, Who See, Канда, Коџа и Небојша и многи други. Live Stage има за циљ и промоцију “младих нада”, па су се тако на бини у августу 2014. године по први пут нашли бројни демо бендови из Србије.

Девето издање Lovefest-а ће ове године бити одржано од 6. до 8. августа у Врњачкој Бањи, а листа извођача ће бити позната средином марта.

Настави са читањем

Популарно