Останимо у контакту

Друштво

“Predo baby зимска чаролија“ на Шумадија сајму

Традиционални Дечији сајам који ове године носи назив “Predo baby зимска чаролија“ свечано је отворен данас на Шумадија сајму. Сва три сајамска дана организован је богат програм за наше најмлађе суграђане прожет духом и чаролијом празника. У име града Крагујевца, Дечији сајам је отворио председник Скупштине града, Мирослав Петрашиновић.

Нема већег задовољства за нас него када видимо оволико насмејане и срећне деце на једном месту, када можемо да приуштимо једну овакву сајамску манифестацију где поред забавног садржаја постоји и едукативни садржаји и да на тај начин нашим најмлађим суграђанима улепшамо предстојеће празнике. Оно што је наша жеља је да у некој од наредних година у сарадњи са Шумадија сајмом продужимо овај сајам на више дана – рекао је Петрашиновић.

Отварању сајма присуствовала је и др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравство и социјална питања која је истакла да су новогодишњи и божићни празници и овакве манифестације прилика да се негују породичне вредности и да се блискост, љубав и пажња поделе и умноже у кругу најближих.

pjermedia_predo_221216-4

Фото: Предраг Младеновић

Богат забавни програм биће организован током сва три дана Сајма. Најмлађи посетиоци ће моћи да уживају у забавним парковима, трамболинама, тобоганима и картинг стазама, да се друже са ТВ јунацима и да присуствују представама и музичком програму. Родитеље очекују сајамски попусти на дечију гардеробу, играчке и новогодишње пакетиће. Специјални гост сајма биће Пинкова звездица – Павле Васиљевић.

Поред забавног, на Сајму ће бити организован и едукативни програм, па ће у петак, 23. децембра, у 11.00 сати, у Медија центру бити одржана радионица “Истине и заблуде о дојењу“, коју ће водити Тереза Киш Миљковић, иницијатор акције “Моја подршка дојењу“. Након радионице предвиђен је обилазак штанда “Predo baby“ пелена, генералног спонзора сајма где ће младе маме и труднице моћи да погледају узорке пелена.

pjermedia_predo_221216-3

Фото: Предраг Младеновић

Након свечаног отварања Дечијег сајма, генерални спонзор сајма Predo baby пелене свечано је уручио донацију од 150 пакета пелена крагујевачком Породилишту. Реч је о новом бренду дечијих пелена на нашем тржишту, а у име компаније донацију су предали Џенис Кућук, генерални директор и Весна Крстић, директорка за тржиште Србије.

pjermedia_predo_221216-2

Фото: Предраг Младеновић

Ми смо се одлучили за донацију Гинеколошко-акушерској клиници Клиничког центра у сарадњи са Шумадија сајмом где смо ове године генерални спонзори “Predo зимске чаролије“. Ово је наш мали допринос крагујевачком породилишту јер желимо да на тај начин учествујемо у једном од најсрећнијих тренутака у животу – рађању новог живота  рекла је Весна Крстић.

pjermedia_predo_221216

Фото: Предраг Младеновић

Начелник крагујевачког Породилишта, Драган Лончар се захвалио на донацији компанији Предо бабс, истакавши да је свака помоћ у овом тренутку добродошла. Ове године се ближимо цифри од 2500 порођаја што одавно није било. Вашу бригу о нама ћемо знати да ценимо и желели бисмо да вас сваке године видимо у нашем породилишту, овако лепим поводом – рекао је Лончар.

Настави са читањем

Популарно