Останимо у контакту

Друштво

Градоначелник Николић унео бадњак у зграду Градске управе

Градоначелник Крагујевца, Радомир Николић унео је бадњак у зграду Градске управе. Церемонији уношења бадњака присуствовали су чланови Градског већа, помоћници градоначелника и запослени. 

Градоначелник Николић је истакао да су се он и његови сарадници у претходној години понашали домаћински према послу који им је поверен, да су градске финансије стабилне и да је око 20 милиона динара уложено у пројекте и они су видљиви на терену.

badnjak02

Фото: крагујевац.рс / Зоран Лазаревић

Волео бих да ове године грађани Крагујевца у Градској управи и институцијама које су одговорне за побољшање квалитета нашег живота, добију стабилан, јак систем који неће зависити од политике, већ који ће стално да се унапређује и побољшава квалитет живота наших грађана. Ако смо се за овај празник већ овако лепо окупили и показали тиме да овај дом посматрамо као своју кућу, онда хајде да покажемо људима да у овој години и свима наредним годинама у којима ми носимо одговорност, да унапредимо, да побољшамо, да вратимо поверење грађана у јавни сектор и Градску управу – поручио је Николић.

Градоначелник је истакао да је Божић време када се сви окупљамо, када се миримо, једни другима упућујемо најтоплије речи и пожелео својим сарадницима и грађанима Крагујевца да у том духу проведу наредну годину.

Настави са читањем

Популарно