Останимо у контакту

Спорт

Прва победа ватерполиста Радничког у Суперлиги

У другом колу Суперлиге Србије, ватерполисти Радничког остварили су први тријумф, на гостовању екипи Земуна, убедљивим резултатом – 11:6. Крагујевчани су први повели, али се домаћин потом консолидовао и на први предах отишао са голом предности (2:1). Изабраници Уроша Стевановића заиграли су потом феноманлно у одбрани, па готово две и по четвртине нису дозволили противнику да дође до гола, што им је уз солидну реализацију донело лепу предност на почетку последње деонице (6:2).

Четврта четвртина била је потпуно другачија и у њој је виђено чак 10 погодака, више него у остале три заједно. Раднички је наставио да увећава вођство, па је у пар наврата имао и максималних „плус шест“, док су домаћи до краја донекле успели само да ублаже пораз.

Најефикаснији у победничком тиму били су капитен Алекса Манић и Француз Гијом Дино, са по три погтка, Немања Станојевић додао је два, а Вукашин Ганић, Мурат Шакенов и Угљеша Панић један.
Остали мечеви другог кола на програму су данас и састају се Шабац – Наис, Ваљево Горење – Црвена звезда и Партизан – Војводина.

У трећем колоу Раднички дочекује екипу Шапца, у суботу од 19.30 сати, у крагујевачком „Парку“, а улаз је бесплатан.

Настави са читањем

Популарно