Останимо у контакту

Спорт

Вепрови фуриозно до финала!

Крагујевачки „Дивљи вепрови“ браниће титулу шампиона Србије у америчком фудбалу, за две недеље, у Serbian Bowl-у, пошто су у првом полуфиналном сусрету убедљиво савладали Инђија Индиансе, резултатом 50:3.
Дивљи вепрови су већ у првој четвртини наговестили убедљив исход, пошто је амерички квотербек Далтон Оливер чак три пута са енд зоном спајао своје рисивере – два пута Страхињу Степовића и једном Алексу Стевановића (22:0).

wild_boars_240617_02

Фото: Wild Boars

У другој деоници Степовић је уписао свој трећи тачдаун, али овога пута трчањем, а на исти начин придружио му се и Британац Лоран Чиманга, па је већ половином овог периода игре, због превелике разлике (36:0), уследио мерцy руле, током ког је време све до краја сусрета текло брже. И одбрана Крагујевчана одрађивала је одличан посао, па су гости први даун освојили тек у финишу првог полувремена.

Ипак, да Индианси упишу почасне поене у првом полуфиналном мечу у клупској историји, побринуо се кикер Дарко Класан, филд голом за 40 јарди (36:3), на старту другог дела сусрета. Неколико тренутака касније Оливер је дошао до четвртог паса за тачдаун, ка Стефану Ђурићу, а добра партија дефанзивног дела тима награђена је враћањем интерсепције лајнбекера Марка Карабаић.

wild_boars_240617_01

Фото: Wild Boars

У Serbian Bowl-у, који је на програму за две недеље, на стадиону „Чика Дача“, у Крагујевцу, Вепрови ће се састати са победником другог полуфиналног сусрета, у ком се сутра од 16.30 часова, на стадиону ФК БАСК у Београду, састају домаћи Вукови и новосадске Војводе.

Крагујевац Wild Boars – Инђија Индианс 50:3 (22:0, 14:0, 7:3, 7:0)
КРАГУЈЕВАЦ – Помоћни терен стадиона „Чика Дача“.
Кретање резултата:
7:0 Далтон Оливер пас 14 јарди ка Страхињи Степовићу, Петар Гоић ПАТ.
14:0 Оливер пас 1 јард ка Алекси Стевановићу, Гоић ПАТ.
22:0 Оливер пас 40 јарди ка Степовићу, Гоић ка Ђурићу за два.
29:0 Степовић трчање 15 јарди, Гоић ПАТ.
36:0 Лоран Чиманга трчање 8 јарди, Гоић ПАТ.
36:3 Дарко Класан филд гол 40 јарди
43:3 Оливер пас 28 јарди ка Стефану Ђурићу, Гоић ПАТ.
50:3 Марко Карабаић враћање интерсепције 47 јарди, Гоић ПАТ.

Настави са читањем

Популарно