Останимо у контакту

Спорт

Кадети Радничког трећи у Србији

Кадети Радничког освојили су треће место на веома јаком и изједначеном финалном турниру Првенства Србије, одржаном минулог викенда у Новом Саду.

Изабраници Драгана Козоморе су на старту тесно поражени од новог-старог шампиона Партизана (5:4), а затим и од домаће Војводине (8:5). До бронзане медаље Крагујевчани су стигли тријумфом над Црвеном звездом (4:3).

Друго место је на крају припало Новосађанима, захваљујући ремију са Партизаном у последњем колу, док су „црвено-бели“ морали да се задовоље четвртом позицијом.

РЕЗУЛТАТИ: Партизан – Раднички 5:4, Војводина – Црвена звезда 3:4, Црвена звезда – Партизан 4:9, Војводина – Раднички 8:5, Црвена звезда – Раднички 3:4, Војводина – Партизан 7:7. ПЛАСМАН: Партизан 7, Војводина 4, Радницки 3, Црвена звезда 3.

Успешни су били и млађи ватерполисти Радничког, генерација 2004, који су на полуфиналном турниру у Крагујевцу изборили пласман у финале.

Дечаци које тренира Марко Мартинић убедљиво су надиграли суботичку Спартак Прозивку (17:3) и београдски Стари град (16:3), а затим су претрпели минималан пораз од фаворизованог Партизана (8:7).
Финални турнир на програму је 16. и 17. јула у Београду.

Настави са читањем

Популарно