Останимо у контакту

Друштво

Градоначелник Радомир Николић унео бадњак у зграду Градске управе

Бадњи дан нам најављује најлепши хришћански празник – Божић, рекао је градоначелник Крагујевца Радомир Николић, приликом уношења бадњака у зграду Градске управе.

Данас уносимо бадњаке у наше домове, данас се породице окупљају а Бадњи дан нас подсећа колико је важна слога у сваком дому, колико смо сви одговорни једни за друге, колико је важна брига о ближњима и колико је важна лепа реч.

Фото: ПјерМедиа Инфо / Предраг Младеновић

И ми се као један велика породица окупљамо око бадњака под кровом куће у којој посвећено за добробит свих Крагујевчана радимо читаве године, свесни тога колико су слога и заједништво важни за развој нашег града, казао је Николић и присутним сарадницима, члановима Градског већа, начелницима управа и запосленима пожелео да наступајуће најлепше дане у години проведу са породицама у миру у радости а 2020. годину испуне радом, успехом, добрим здрављем и породичном срећом.

Бадњак са градоначелником Крагујевца, унели су заменик Ивица Момчиловић, председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић и члан Градског већа Дамјан Срејић.

Настави са читањем

Популарно