Останимо у контакту

ИЗБОРИ 2020

За локалне изборе у Крагујевцу прва предата листа „Александар Вучић – За нашу децу.“

Коалиција окупљена око Српске напредне странке предала je Градској изборној комисији потписе грађана који подржавају кандидате ове коалиције за одборнике Скупштине града Крагујевца. Листу под називом „Александар Вучић – За нашу децу.“ чини велики број младих, образованих људи који ће, уз добар део имена из тренутног сазива градског парламента који су дали велики допринос у решавању финансијских проблема града из претходног периода, чинити нову покретачку снагу Крагујевца. Први на листи одборничких кандидата је Никола Дашић, дипломирани економиста и официр, одборник Скупштине града.

Kрагујевац, 05.03.2020. – Предаја листе СНС за локалне изборе у Kрагујевцу. ФОТО/ПЈЕРМЕДИА/ПРЕДРАГ МЛАДЕНОВИЋ

„Ови избори су веома важни за Крагујевац. Велики посао је урађен у протеклом периоду пре свега захваљујући раду и политици председника Александра Вучића, као и градоначелника Крагујевца Радомира Николића који је са својим тимом у протеклих пет година извукао Крагујевац из затеченог буџетског колапса и блокада. Подигли смо град на здраве основе и омогућили да данас можемо да уђемо у један озбиљан инвестициони циклус у Крагујевцу. Настојаћемо да у још већем обиму сарађујемо са Владом Србије и реализујемо још више капиталних пројеката у Крагујевцу, пре свега из области инфраструктуре, здравства и школства, па све до пројеката везаних за спорт и културу. Током предизборне кампање представићемо грађанима детаљно наш план и програм, као и тим нових, младих људи који ће својом енергијом и знањем завршити започете и реализовати нове, значајне пројекте у Крагујевцу“, најавио је Дашић.

Kрагујевац, 05.03.2020. – Предаја листе СНС за локалне изборе у Kрагујевцу. ФОТО/ПЈЕРМЕДИА/ПРЕДРАГ МЛАДЕНОВИЋ

Предаји листе одборничких кандидата коалиције окупљене око Српске напредне странке присуствовао је и градоначелник Крагујевца Радомир Николић који пружа пуну подршку читавом тиму.

„Сваки град, уколико жели константно да се развија, мора да има континуитет у процесу управљања, да се сваки наредни сазив надовезује на послове и пројекте које је започео претходни, и да сваком будућем отвара врата за реализацију нових идеја. Српска напредна странка са својим партнерима на ове изборе излази управо са циљем да настави путем напретка и развоја. Данас су пред вама чланови тима који је имао задатак да усправи Крагујевац, реши финансијске проблеме и нормализује функционисање града, али и нови, млади људи који на ове изборе излазе нудећи програм који произилази из урађеног у претходном мандату. Колико нам је важна стабилност у даљем напретку и функционисању града показује и листа коју нудимо грађанима Крагујевца, а коју у већини чине припаднице женског пола чија је природа таква да не дозвољава улазак у непотребни ризик и којима је сигурна будућност наше деце животна мисија”, рекао је Николић.

Место на листи коалиционих партнера СНС Крагујевац нашли су представници ПУПС-а, Покрета социјалиста, ПСС-БК, Јаке Србије и СДПС-а Расима Љајића.

Настави са читањем

Популарно