Останимо у контакту

ИЗБОРИ 2020

СНС: Kомуникација са Владом Републике Србије најбитнија за вођење града

Фото: Промо / СНС

У крагујевачком насељу Виногради одржана је трибина на којој се мештанима овог насеља обратио Никола Дашић, први на листи Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу“. Дашић је, овом приликом, подсетио да наша земља креће на развојни пут под називом Србија 2020 – 2025. и да Крагујевац као један од четири највећа града у Србији мора да иде у
корак са плановима Владе Републике Србије.

„Ми у овим изборима учествујемо да бисмо водили град Крагујевац. Када вам неко каже да је кандидат Никола Дашић, схватите да је то само једно име и презиме и један од квалитетних Крагујевчана који овде живе. Имамо много паметне деце и образоване омладине, много људи који вреде и који се труде, који заиста заслужују да воде овај Град. Причајте вашим комшијама, то ми је заиста битно. Не боримо се да Никола Дашић влада, напротив, владаће Српска напредна странка, владаће Крагујевчани. Када
помислим, најежим се, да дођу људи, који су закопали овај град дубоко. Нема разлога да се то деси, нити може да се деси, ту смо ми, да не дозволимо. Не сме! Имали су прилику, много дуго, па шта је остало од наше земље, шта је остало од нашег Града. Ово је тренутак, када ми и даље ову кампању морамо да водимо и да не дозволимо да неко други дође, зато што је испред нас велики инвестициони циклус“, поручио је Никола Дашић.

Први на листи Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу“ Никола Дашић у обраћању мештанима насеља Виногради нагласио је да је у наредном периоду врло битна комуникација са председништвом Србије које у плану за наредних пет година има убрзани развој Србије, али и подсетио да градска власт води град у корист свих Крагујевчана и да ће и даље сваки члан Градског већа бити на располагању својим суграђанима.

Први на листи Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу“, Никола Дашић, позвао је Крагујевчане да заједно са Српском напредном странком воде наш град брже и боље, како би Крагујевац постао Европски град, што и заслужује.

Настави са читањем

Популарно