Останимо у контакту

Вести

Sajam lova „KRAGUJ M“ na Šumadija sajmu

Четврти међународни сајам лова, риболова и наутике отворен је данас на Шумадија сајму и трајаће до 27. маја. На сајму су присутне најзначајније фирме из области производње и промета спортског и ловачког оружја, ловачког и риболовачког прибора и опреме, ловачке муниције, наутике и организације и агенције које у понуди заступају ловни туризам.

Према речима организатора, предузећа МЕТЕОР Стилл, на овогодишњој смотри ловаца окупило се 30 излагача из земље и иностранства, а најављена је и промоција нових производа.

„Први Партизан и Застава оружје ће Крагујевчанима показати ново оружје са којим су се представили на међународном сајму у Нинбергу“ рекао је Драгољуб Димовски, директор предузећа „Метеор Стилл“.

Током свих сајамских дана биће организоване трибине, стручна предавања, као и такмичење у гађању глинених голубова и припремању ловачког гулаша и рибље чорбе.

Градска туристичка организација Крагујевац промовисаће туристичку понуду Крагујевца, пре свега потенцијале за лов, риболов и рурални туризам у околини града.

Радно време сајма је од 9:30 до 19 сати. Цена улазнице је 100, а за групне посете 50 динара.

Настави са читањем

Популарно