Останимо у контакту

Музика

Sensation Innerspace – uspeh po drugi put

Sensation se vratio u Beograd 12. maja u Beogradskoj areni, sa temom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd bio domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Kao i prošle godine, Sensation je održan u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE. 

Posetioci iz 38 zemalja stigli su u Beograd samo zbog ovog spektakla. Većina je došla iz SAD-a, Bugarske, Hrvatske, Austrije, Rumunije, Slovenije, Danske, Holandije,…

Na hiljade posetilaca doživelo je nezaboravno iskustvo uživajući u temi Innerspace. Sjajna DJ imena učinila su atmosferu posebnom:  Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell.

Ove godine veliki uspeh imao je i Smirnoff VIP klub powered by Wickedjs  sa kombinacijom inostranih i lokalnih DJ izvođača: Beatmaniacs, Đorđe Pavlović, Mirko& Meex, DJ Dacha, DJ Key, DJ Jaz von D (NL), DJ Nikifor, Lady Dee, Angel Anx, Bane Paunović, VJ Tekyes i  DJ Maron koji je zatvorio afterparty.

Prvi Sensation održan je u Amsterdam areni 2000. godine, a od 2005. Sensation je putovao u preko 20 zemalja širom sveta. Sve do 2008. brend Sensation održavao se pod dva imena sa dva odvojena spektakla: Sensation White (beli) i Sensation Black (crni).  Od 2008. ta dva događaja su promenila ime, ”Sensation White“ je postao ”Sensation“ a ”Sensation Black“ je postao ”Black“.

Sensation je veliki događaj elektronske muzike sa bazom u Holandiji, u organizaciji kompanije ID&T. Originalni spektakl, koji se u početku odvijao ekskluzivno u Amsterdamu, sada se organizuje u nekoliko odabranih zemalja širom sveta: u Španiji, Čileu, Nemačkoj, Belgiji, Češkoj, Rusiji, Danskoj, Srbiji (od  2011), Brazilu, Rumuniji, Norveškoj, Velikoj Britaniji, SAD-u (od 2012), Južnoj Koreji (od  2012), na Tajlandu (od  2012).

Amsterdam arena 7. jula pretvoriće se u belu oazu sa premijerom najnovije teme Sensation spektakla: “Source of Light” (Izvor svetlosti).

Zvanični Sensation organizator za region Balkana je kompanija Insomnia Global South East Europe (SEE), sa sedištem u Amsterdamu (Holandija) i regionalnom kancelarijom u Beogradu, u Srbiji.

 

Настави са читањем

Популарно