Останимо у контакту

Друштво

Експозим – Спорт за све

Међународни сајам зимске опреме, туризма и рекреације – Експо-зим 2012, 27. пут по реду , свечано је отворио Предраг Перуничић, државни секретар за спорт. „Податак да се овај Сајам успешно одржава више од 25 година, упркос тешким временима, даје нам наду да ће у будућности бити још бољи. Сајам је додатно значајан јер традиционално означава почетак зимске туристичке сезоне у Србији, рекао је Перуничић.

Промотери овогодишњег сајма Јелена Игњатов и Филип Граховац, репрезентативци Србије у сноуборду, позвали су све заинтересоване да пробају зимске спортове и уживају у чарима снега. Београдски сајам ову манифестацију организује у сарадњи са Асоцијацијом „Спорт за све“. Током предстојећег викенда, посетиоци ће моћи да виде богату излагачку понуду, купе нову и размене или сервисирају половну спортску опрему. Поред тога, посетиоцима ће бити представљена и понуда најпознатијих туристичких агенција за предстојећу зиму, новогодишње и божићне празнике.

.

Другог дана Међународног сајма „ЕКСПОЗИМ 2012“ у свечаној сали дирекције Београдског сајма, одржана је прослава 20 година постојања београдског огранка асоцијације Спорт за све. О историјату ове организације и њеним бројним активностима на афирмисању спорта, рекреације и физичке културе у нашој земљи, говорили су функционери ове асоцијације. На свечаности су уручена захвалнице појединцима и организацијама са којма је асоцијација Спорт за све најуспешније сарађивала током протеклих 20 година.

.

Међународни сајам зимске спортске опреме траје до недеље 9. децембра. Радно време је од 10 до 20 часова. Улазнице коштају 300 динара, а паркинг се плаћа 100 динара на сат.

Настави са читањем

Популарно