Останимо у контакту

Вести

Сајам ЕКСПО-ЗИМ од 6. до 9. децембра

Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма  и рекреације ЕКСПО-ЗИМ, којим по традицији почиње зимска спортска и туристичка сезона, биће организован од 6. до 9. децембра, у хали 4 Београдског сајма. На сајму ће учествовати више од 90 излагача, на површини од 4500 квадраних метара излагачког простора, речено је на данашњој конференцији за новинаре у Медија центру у Београду.

Посетиоци традиционалног сајма зимског спорта и туризма који се ове године, у сарадњи са асоцијацијом Спорт за све, орханизује 27. пут, моћи ће током предстојећег викенда, да виде импресивну излагачку понуду, купе нову и размене или сервисирају половну спортску опрему и на једном месту погледају понуду најпознатијих туристичких агенција за предстојећу зиму, новогодишње и божићне празнике.

Oвогодишњи ЕКСПО-ЗИМ биће по много чему јединствен. Само на овом сајму, љубитељи зимских спортова моћи ће да купе ски пас за наше ски центре са попустом од 10%, најатрактивније туристичке аранжмане са попустом од 15%, најновије моделе скија, везова, санки, ципела и друге зимске опреме са попустом 10- 40%.

У пратећем програму сајма асоцијација Спорт за све организује низ предавања, презентација, разговора и анимација. У петак, 7. децембра у 17х у Свечаној сали дирекције Београдског сајма биће прослављено 20 година постојања ове асоцијације.

Радно време сајма јед од 10 до 20 часова, цена улазнице 300 дин, а цена паркинга 100 динара на сат. Сајам ће отворити председник Скијашког савеза Србије Емир Кустурица и државни секретар у министарству за омладину и спорт Предраг Перуничић.

Настави са читањем

Популарно