Останимо у контакту

Вести

51. Међународни салон аутомобила од 22. до 31. марта на Београдском сајму

Међународни салон ауомобила, најважнија и највећа овогодишња манифестација у области аутомобилске индустрије у нашем региону, биће одржан, од 22. до 31. марта. Сајам ће бити одржан у свим расположивим излагачким капацитетима Београдског сајма, уз учешће више од 400 излагача, најпознатијих домаћих и иностраних произвођача и увозника путничких аутомобила, лаких привредних возила, мотоцикала, пратећих делова и опреме, речено је на конференцији за новинаре.

Овогодишњи београдски међународни салон аутомобила представиће светску аутомобилску индустрију у правом светлу и пуном капацитету. Као домаћин и организатор једног од 13 званичних сајмова путничких аутомобила који ће ове године бити организовани у свету, Београдски сајам је уложио изузетан напор, заједно са стратешким партнерима у реализацији овог пројекта – Удружењем произвођача друмских возила Србије, Српском асоцијацијом увозника возила и делова, медијским партнером SAT Media Grоup и генералним спонзором компанијом ДДОР –  да и овог пролећа приреди изузетан сајамски доживљај и прави празник за љубитеље аутомобилизма.   

Sajam automobila KZN 02

Посетиоцима салона аутомобила, домаћој стручној и широкој публици, љубитељима и фановима аутомобилизма биће представљен чак 51 премијерни модел аутомобила , од чега ће наравно највећу пажњу и врхунац фасцинације изазвати 10 модела који долазе у Београд са тек завршеног женевског салона аутомобила и своју светску постпремијеру доживљавају под куполама Београдског сајма.

Посетиоци Београдског сајма ће премијерн моћи да виде: Mercedes CLA, Mercedes E klase, Audi A3 Sportback, BMW Gran turismo, McLaren MP4 – 12C, Golf 7, Citroen C – Ellysee, Opel Adam, Lexus GS450H, Chevrolet Trax, нови Peugeot 2008, Renault Capture, Hyundai Equus, Mitsubishi ASX,  нови Rav 4, нову Mazdu 6, нову Škodu Otaviju…   

У хали 2C, где се одржава Међународни сајам мотоцикала и опреме „Motopassion“, осим 58 мотоциклистичких премијера, на ексклузивном и широком излагачком простору биће изложена најсавременија понуда скутера, мотоцикала, мопеда, сервисне опреме, резервних делова, пнеуматика, кацига, специјализоване одеће.

Sajam automobila KZN 03

Најсећнији посетилац 51. салона аутомобила, у наградној игри у којпј ће моћи да учествују сви посетиоцу са купљеним улазницама, добиће најновији модел аутомобила FIATA PANDA 1. 2 Lounge, коју поклањају Фиат Аутомобили Србија и Београдски сајам.

Радно време сајма је од 10 до 20 сати. Цена појединачних улазница је 300 динара, за групне посете 200 динара, а цена паркинга 100 динара на сат.

Свечано отварање 51. међународног салона аутомобила је у петак, 22. марта у 11 часова, у хали 1 Београдског сајма. Сајам ће отворити потпредседник Владе и министар за спољну и унутрашњу трговину и телекомуникације, господин Расим Љајић.

Настави са читањем

Популарно