Останимо у контакту

Спорт

Ин мемориам: Миро Богдановић – Топола (1983-2013)

Двадесетдеветогодишњи Миро Богдановић, популарни Топола, дугогодишњи играч и тренер крагујевачких Дивљих вепрова и бивши репрезентативац Србије у америчком фудбалу, трагично је преминуо данас око 17 сати у саобраћајној несрећи код села Витановац, надомак Краљева.

Богдановић је изгубио живот враћајући се из Врњачке Бање са још двојицом саиграча, када је изгубио контролу над мотоциклом којим је управљао, па је мотоцикл проклизао и пао на коловоз.

Миро се Wild Boars -има прикључио почетком 2006. године, а играчку каријеру окончао је по завршетку сезоне 2011. Потом је био тренер офанзивне линије, а у актуелној сезони тренер специјалних тимова. Овај офанзивни линијаш освојио је са Вепровима четири титуле првака Србије и једну СЕЛАФ лигу, а 2011. године постао је вицешампион престижног европског ЕФАФ купа.

Када год су му то обавезе дозовљавале присуствовао је тренинзима млађих категорија, припремајући младе играче за овај атрактивни спорт.

Остаће упамћен као натпросечно интелигентан и свестран момак, увек добрих намера и племенитог срца. Био је студент треће године Факултета техничких наука у Чачку.

Члановима породице и пријатељима прерано преминулог Мира Богдановића, Клуб америчког фудбала Дивљи вепрови изјављује најискреније саучешће.

Подаци о времену и месту сахране биће објављени накнадно.

Настави са читањем

Популарно