Останимо у контакту

Спорт

Дивљи вепрови у финалу регионалне лиге

У последњем колу ЦЕФЛ лиге, крагујевачки ПББ Wild Boars-и победили су актуелног првака екипу Silverhawks.

Крагујевчани су били на великом искушењу, обзиром да су два пута били тачдаун иза противника. Љубљанчани тада нису успели да преломе, пре свега захваљујући сјајним дефанзивцима Дивљих вепрова, који су у два наврата успели да поентирају, враћајући утакмицу у егал.

Сјајну партију пружила је целокупна дефанзивна линија, али и истакнути дефанзивни бекови Дарко Цветковић, Срђан Ђокић и Треј Меквеј (играо у оба правца), као и лајнбекер Предраг Шћекић, чије је враћање интересепције у првом полувремену отупео оштрицу надања Словенаца да би могли да дођу у ситуацију да у финалу бране прошле године освојену титулу. Он је то учинио при вођству Silverhawks-а 7:0, а сличан подвиг направио је и Треј Меквеј када су домаћини водили 14:7.

У последној деоници, прорадио је и напад гостију, па је на крају српски представник забележио сигуран тријумф.

Љубљана Silverhawks – Крагујевац ПББ Wild Boars 14:27 (7:0, 0:7, 7:7, 0:13)

Стадион: ФК „Слован“. Гледалаца: око 300. Кретање резултата: 7:0 Кит Локвуд пас 65 јарди, Марко Штрумф ПАТ. 7:7 Предраг Шћекић враћање интерсепције 35 јарди, Срђан Ружић успешан ПАТ. 14:7 Локвуд пас 35 јарди ка Матичу Томпшину, Штрумф ПАТ. 14:14 Треј Меквеј враћање интерсепције 65 јарди, Ружић ПАТ. 14:20 Стефан Стефановић трчање 2 јарде, неуспешан ПАТ. 14:27 Стефановић пас 75 јарди ка Треју Меквеју, Ружић ПАТ.

Настави са читањем

Популарно