Останимо у контакту

Спорт

ВК Раднички предложио Зорана Бабића као кандидата за новог председника ватерполо савеза

Крагујевац 16.09.2013.год. Као што је српској спортској јавности већ познато, ВК Раднички из Крагујевца предложио је као кандидата за новог председника ВСС Зорана Бабића, угледног политичара, спортског радника и успешног пословног човека.
Младост, енергија, јак политички утицај, амбиција, знање и јаснан план и програм су гарант да је Зоран Бабић права особа за новог првог човека српске ватерполо породице.

Велико охрабрење нашем избору представља подршка великог броја ватерполо клубова на челу са нашим великим спортским ривалима ВК Црвена Звезда као и подршка и глас од многих утицајних спортских и ватерполо радника у земљи и окружењу.

У овом деликатном тренутку за српски ватерполо, нашем спорту је потребан неко са јасним циљем, амбицијама и програмом а управо је то оно што Зоран Бабић нуди српском ватерполу. Криза која је захватила наш спорт мора се убрзаним процесом санирати а поред тога пред свима нама је јако озбиљан задатак у виду даљег повећавања квалитета српске лиге и клубова као и афирмације нових ватерполо центара у целој земљи кроз што већу анимацију младих.

Јасан план изласка из финансијке кризе у периоду од наредне четири године и знатно веће ангажовање по питању спонзора и стабилног финансирања савеза су полазне тачке у решавању горућих питања савеза.

Велика пажња у будућности ће бити посвећена одосима са клубовима, широј сарадњи са клубовима, унапређењу и комерцијализацији такмичења и пуно рада на пољу инфраструктуре.

Жеља свих нас у ватерполо спорту а такође и битна ставка у програму Зорана Бабића је развијање нових ватерполо центра по угледу на ВК Раднички који је за кратко време постао понос града и пример како се квалитетним и упорним радом могу очекивати разултати за кратко време. Јачањем ватерпола у развијеним срединама у Србији добићемо још већи квалитет а сигурно и такмичење које ће бити још занимљивије спонзорима и комплетној јавности. Једино на тај начин мотивисаћемо још већи број деце да се окрену ватерполу а са тиме као основним циљем имаћемо обезбеђену сигурну и светлу будућност за наш спорт.

Очекујемо да ће у данима пред нама и остали клубови препознати пројекат Зорана Бабића као прави и дати му јасну подршку и глас на предстојећој скупштини. Циљ свих нас је да наш најтрофејнији и најуспешнији спорт добије правог човека на руководећем месту и да у наредним годинама будемо поново поносни на нашу организацију и српски ватерполо.

Настави са читањем

Популарно