Останимо у контакту

Спорт

Ватерполисти Србије дочекују Русе у Крагујевцу

Ватерполо репрезентација Србије угостиће селекцију Русије на затвореном базену Спортског центра „Парк“ у Крагујевцу, у уторак, 15. априла, од 19 часова, у мечу шестог кола квалификационе групе „А“ за Светску лигу.

„Делфини“ су до сада забележили све три победе. Између осталих, савладали су и Русе у Казању, резултатом 12:8.

Ватерполисти Србије су недавно одрадили и викенд припреме у Крагујевцу.

– Крагујевац је последње две године град ватерпола и желимо да се представимо у најјачем саставу. Пре неколико недеља смо, захваљујући клубу, базену и граду, имали одличне услове за рад, па је и ово један од начина да се захвалимо, мада смо и раније донели одлуку да против Руса играмо у Крагујевцу – рекао је Дејан Савић, селектор Србије.

За састав конкуришу и двојица играча домаћег Радничког, Филип Филиповић и Душан Марковић, а на списку од 15 ватерполиста су још: Димитрије Ристичевић и Милан Виторовић (голмани), Душан Мандић, Живко Гоцић, Милан Алексић, Никола Рађен, Сава Ранђеловић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Милош Ћук, Слободан Никић, Душко Пијетловић и Немања Убовић.

Карте за ову утакмицу пуштене су у продају и могу се купити на инфо пулту крагујевачког базена, по цени од 100 динара, а сав приход намењен је за лечење младог Крагујевчанина, Александра Пријовића, који болује од тешког деформитета кичменог стуба.

Настави са читањем

Популарно