Останимо у контакту

Друштво

„ЦИФ“ очистио Прву крагујевачку гимназију

У оквиру друштвено одговорне кампање „Циф чисти Србију“ на ред је досла и Прва крагујевачка гимназија која је поново заблистала старим сјајем.

У присуству екипе кампање „Циф чисти Србију“, директорке гимназије Славице Марковић и познате новинарке Раде Ђурић медији су могли да се упознају са резултатима чишћења једног од симбола града Крагујевца.

Током обиласка, ЈКП „Зеленило“ Крагујевац и одреди извиђача „21. октобар“ и „Богољуб Боба Поповић“ помагали су у уређивању простора око гимназије. Догађај је организовала компанија Унилевер у оквиру друштвено одговорне кампање чишћења споменика културе и јавних простора „Циф чисти Србију“.

„Циф чисти Србију“ већ четврту годину за редом, и захваљујући овој акцији компаније Унилевер очишћено је више од 20 локација од културног и јавног значаја широм Србије. Непосредно пред почетак чишћења Прве крагујевачке гимназије, уређен је и подземни пролаз у Београду код Палате Албанија. Након ове две локације кампања „Циф чисти Србију“ ће повратити првобитни сјај и споменику посвећеном палим борцима и жртвама фашизма током Другог светског рата у Спомен-парку слободе и победе у Чачку.

Више о кампањи можете да сазнате на www.cifcistisrbiju.rs или www.facebook.com/CifcistiSrbiju.

Настави са читањем

Популарно