Останимо у контакту

Вести

Завршено дванаесто издање Heineken Lovefest-a

Синоћним наступима неких од најтраженијих имена светског клабинга затворено је дванаесто издање Heineken Lovefest-а, а Србија поново може да се похвали фестивалом, који је и ове године квалитетним музичким програмом стао раме уз раме са бројним еминентним европским догађајима.

Seth Troxler, Loco Dice и Јackmaster магични тројац на Fire бини

У неприкосновеним сетовима последње вечери тешко је издвојити било који, а затварање Fire бине које је припало Seth Troxler-у, дуго ће се препричавати међу клабинг публиком. Ultra Energy бина поново је затворена у преподневним часовима са пуним подијумом љубитеља истанчаног андерграунд звука, а Smirnoff Blow Stage је после одличних сетова Davide Squillace-a b2b Butch и Leona, Дејан Милићевић затворио баш онако како њему и доликује.

Ultra Energy Stage поново дочекао магично јутро

На бини која већ годинама традиционално представља само најбоље што светски музички крем андергаунда има да понуди и синоћ су наступили извођачи, који су оправдали очекивања публике. После невероватног наступа на Белом Двору у оквиру догађаја Lovefest Court, поново је дошао Dan Shake. После њега наступио је Герд Јансон, а онда је на бину ступио неприкосновени Просумер. Публика је последње звуке музике у Врњачкој Бањи дочекала уз Николу Вемића и италијанског ди-џеја Samuele Pagliai са којим Вемић дели исту страст према музици и плочама, које су и овог пута растопиле масу.

Green Velvet 15. септембра у Београду

Ловефест не планира да успори и најбољи доказ томе су чак четири догађаја најављена за предстојећу зимску сезону. Први у низу је наступ Green Velvet-a, кога ће београдска публика коначно имати прилику да чује 15. септембра у Хангару луке Београд. Улазнице се већ могу наћи у продаји на www.lovefest.rs, као и у свим пословницама Евентима и Гигс Тикса.

Настави са читањем

Популарно